LOFOTEN BASECAMp

I hjerte av Lofoten

Et flott sted å overnatte i Lofoten

Opplev Lofoten fra Lofoten Basecamp  med velutstyrte rorbuer og en idyllisk og perfekt beliggenhet på Lofoten.

Lofoten Basecamp er et rorbuanlegg i Skreda ved Nappstraumen, midt i Lofoten. De har helt nye rorbuer av høy kvalitet, og gjestene har gitt uttrykk for at de liker både rorbuene og servicen hos denne aktøren. Felles for alle rorbuene er den magiske utsikten og omgivelsene.

Lofoten Basecamp ligger 6 km fra Leknes, og i nærheten finner du Hauklandstranden og den populære fjelltoppen Smørdalskammen. Det er også mulig å leie båt hos Lofoten Havfiske, selv om du velger å overnatte hos en annen aktør.

Alle boenhetene hos Lofoten Basecamp har en terrasse med utsikt over sjøen, et kjøkken med oppvaskmaskin og eget bad. Du finner også stekeovn, kjøleskap og vannkoker på rommet. Du har også tilgang til avgiftsfri parkering og gratis WiFi.

Gjestene har gitt Lofoten Basecamp høye vurderinger, og vertskapet legger stor vekt på å tilby gjestene et fint opphold. De tilbyr også lokale tips og råd for de som ønsker det. Lofoten Basecamp har også planer om å bygge flere nye rorbuer og åpne en restaurant i fremtiden.

Alt dette gjør Lofoten Basecamp til et spennende sted å overnatte og oppleve Lofoten fra. Hvis du leter etter et sted å bo i Lofoten, kan dette være et godt valg.

Lofoten Basecamp – den perfekte base for eventyr i Lofoten