LAD OPP vant gullegget!

Skrevet av: Ine Stock
februar 18, 2023

Gullegget 2023!

LAD OPP vinner prestisjetung pris for økt entreprenørskap, innovasjon og nyskapning!

LAD OPP har fått tildelt den ettertraktede prisen Gullegget, som hvert år tildeles en aktør eller privatperson med fokus på økt entreprenørskap, innovasjon, nyskapning og etableringsvilje. Vi er overveldet av denne anerkjennelsen og ønsker å takke alle som har vært involvert i våre prosjekter.

Vi ønsker også å rette en stor takk til våre fantastiske, flotte samarbeidspartnere. Sammen gjør vi ladestasjonen vår til en ladeopplevelse og ser frem til. Vi gleder oss til og fortsette samarbeidet.

Vi i LAD OPP mener at sammen gjør vi Helgeland til et attraktivt sted å bo og besøke. Vi er stolte av å bidra til å gjøre regionen vår til et enda mer spennende sted for både lokalbefolkningen og turister.

Tusen takk igjen til alle som har vært med på å realisere våre prosjekter! 🫶🏼

Skrevet av: Mathias Rogne, publisert av: Ine Stock
februar 18, 2023

Andre nyheter

LAD OPP bygger fem nye ladestasjoner

Den 21. juni gikk Enova ut med pressemeldingen om at de støtter 70 nye ladestasjoner for elbiler og deler ut 100 millioner i støtte.

Umbukta og Utskarpen har fått lynladere for elbil

LAD OPP har satt i drift ladestasjoner for elbil både på Umbukta og i Utskarpen. Begge steder kan du nå lade med opptil 180 kW kapasitet.Ladestasjonene ble satt i drift i desember. Det gir elbilførere på Helgeland tilgang til en ny og bedre ladeopplevelse, med...