Vevelstad

Merk at nøyaktig plassering av ladestasjonen kan avvike fra kartet.

Velkommen til LAD OPPs ladestasjon i vakre Vevelstad! Ladestasjonen ligger perfekt plasser rett ved Forvik ferjekai, med kort gåavstand til Handelsstedet Forvik.

Mens bilen din lader, hvorfor ikke benytte anledningen til å utforske de vakre omgivelsene og de spennende attraksjonene i nærigheten?

  • Ta en spasertur langs havnen og nyt den friske sjøluften.
  • Besøk Handelsstedet Forvik og nyt en kopp kaffe og ferske bakervarer.
  • For de eventyrlystne og spreke, hvorfor ikke ta en tur til Høyholmstindan?

65°42’52.5″N 12°27’44.2″E

Tilgjengelig ladekapasitet

Opplevelser rundt ladestasjonen

Med LAD OPP i Vevelstad, er det alltid mer enn bare en ladeopplevelse. Det er en sjanse til å lade opp sjelen, å ta en pause fra reisen og dypdykke inn i alt det vakre Nordland har å tilby. Vi gleder oss til å se deg!

Foto: Inge Ove Tysnes

Handelsstedet Forvik

Handelsstedet Forvik er mer enn 200 år gammelt, og har vært i Familien Arntzens eie i 4 generasjoner. Den eldste bygningen på gården er Grålåna fra 1750. Her leier de ut 5 rom til overnatting. I tillegg driver de Kaffebrenneriet Forvik og Naustloftet Kafé og Restaurant.

Les mer

Foto: Maylinn Løfsnes Storjord

Vevelstad gjestegård og rorbuer

I det duvende kulturlandskapet ved Vevelstadsundet finner du slektsgården og overnattingsbedriften Vevelstad Gjestegård. Siden 1500-tallet har gården blitt formet til det den er i dag. Her sitter historien bokstavelig talt i veggene.

Les mer på Visit Helgeland

Foto: Jonas Berglund

Høyholmstindan

Høyholmstindan er to tinder på 1015 moh. og 1000 moh. som kan bestiges på én tur. Utsikten ut mot kysten og øyriket er fantastisk. Men turen krever at du er i god form, er fjellvant og har gode fjellsko. Turen har fargekode sort, den høyeste vanskelighetsgraden i DNTs fargekodesystem.

Les mer på Visit Helgeland