Brekkvasselv

Merk at nøyaktig plassering av ladestasjonen kan avvike fra kartet.

Velkommen til LAD OPPs ladestasjon i Brekkvasselv. Her kan du lade blant fjell og elver! Med rask og pålitelig ladding sikrer vi at elbilen din er reiseklar på kort tid!

Få mest mulig ut av ladepausen din:

  • Besøk Joker butikken eller ta deg en rask matbit på veikroa
  • Ta deg en luftetur langs rasteplassen
  • Planlegg en tur til Børgefjell

64°50’51.0″N 13°00’52.4″E

Tilgjengelig ladekapasitet

Opplevelser rundt ladestasjonen

Ved LAD OPP i Brekkvasselv får både du og din elbil muligheten til å lade opp og fornye dere. Omfavnet av fjell og elver, er det den perfekte plassen for en velfortjent pause på din reise. Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Namsskogan Familiepark

Parken er et univers med dyr, aktiviteter og opplevelser, og parken har 45-50.000 besøk hvert år. Her finner du Norges største samling av nordiske dyr. Barnas Dyreparker populær for de minste, her får barna nærkontakt med flere kjente og kjære dyrevenner.

De større barna finner utfordringer i Klatreparken, Tøffingtårnet og Alpinraceren. I Namsskogan Familiepark finner man interessante og gode opplevelser for hele familien, se mer om våre aktiviteter her.

Les mer på Namsskogan familiepark

Vandring i skog og fjell

I Namsskogan er villmarka tett på folk. Vår største naturrarv ligger i Børgefjell nasjonalpark. Her er det 4 km klopplagt og godt merket sti fra parkeringsplassen ved Smalvatnet inn til nasjonalparkgrensen og inn til Namskroken.

Med utgangspunkt Skorovas kan du vandre langs merkede stier sørover til Nesåvatna og videre sørover til Sandøladalen i Grong.

Les mer på Visit Namsskogan

Foto: Simon Fossheim / Visit Helgeland

Kulturminner tett på naturen

Gamle Steinfjellvei er en gammel ferdselsåre som går mellom Namsskogan -og Røyrvik kommune i Trøndelag. Byggingen av veien startet sommeren 1912, og våren 2013 var det tilsammen 300 mann som arbeidet med veien, i tillegg var det omtrent 200 hester som deltok i arbeidet.

Les mer på Visit Namsskogan