Lødingen

Merk at nøyaktig plassering av ladestasjonen kan avvike fra kartet.

Varmt velkommen til LAD OPP sin ladestasjon i Lødingen – midt mellom Lofoten, Vesterålen, Ofoten og Hålogaland. Ladestasjonen ligger både praktisk og idyllisk til ved ferjeleiet i Lødingen, med flere koselige spisesteder innen kort gåavstand.

Hvordan bruke ladetiden din best mulig:

  • Ta en rolig spasertur i nærområdet, og la tankene vandre.
  • Nyt forfriskninger fra matbutikkene.
  • Skaff deg litt lokal kunnskap om områdets historie og kultur.

68°42’12.7″N 15°99’01.7″E

Tilgjengelig ladekapasitet

Opplevelser rundt ladestasjonen

Med LAD OPP på Leland er det ikke bare batteriet til bilen som får en oppladning, men også sinnet ditt. Her får du en pustepause fra veien, omfavnet av Nordlands naturlige skjønnhet. Vi ser frem til ditt besøk!

Foto: Ketil Born

Lødingen Brygge

Lødingen Brygge ligger en kort spasertur unna, og tilbyr både kafé og overnatting. Kaféen serverer varme retter, men også dagsferske og fristende alternativer i kjøledisken.

Les mer på Facebook

Guiding Dampskipsbrygga

Lødingen har en rik sjøhistorie. For grupper tilbyr vi guiding knyttet til Dampskipsbrygga. Her får gjestene høre mer om den spennende historien knyttet til anlegget, som i mer enn 130 år har vært et viktig knutepunkt for sjøveis trafikk, både regionalt og nasjonalt.

Les mer på Visit Lødingen

Topptur til Boya (223 moh)

Fjelltoppen Boya ligger i gåavstand fra Lødingen sentrum og på toppen har man utsikt over Lødingen og fjordene rundt. Med sin unike beliggenhet er toppen et populært turmål i Lødingen, både for den lokale befolkningen og for tilreisende, både turister og turgåere fra regionen.

Les mer på Visit Lødingen

Mama Rosa

Midt i hjertet av Lødingen finner du Mama Rosa. De har en stor meny og en bar med noe for alle, trivelig atmosfære og uteservering. Bare en kort spasertur unna.

Se meny