ZIPLINE

Nord Norges lengste og mest utrolige zipline!

Zipline er en lufteventyrsport der deltakerne bruker en enhet som kalles en zipline for å krysse fra ett punkt til et annet, vanligvis over en vannmasse eller et naturskjønt landskap.

En luftig opplevelse!

Sommeren 2022 ga oss en utrolig artig opplevelse sammen med Hi North. Les vår historie nedenfor.

Det var en vakker sommerdag i Nord-Norge, og Ine, Odin, Fredrik og Tatiana var spente på å ta utfordringen med den lengste zipline i landet. De fire vennene hadde planlagt dette eventyret i et par uker, og da de ankom zipline-parken, var spenningen deres til å ta og føle på.

Etter å ha logget på og mottatt sikkerhetsinstruksjonene deres, tok gruppen veien til startplattformen til zipline. Ine og Tatiana var de første som gikk, og da de gikk av plattformen og inn på ziplinen, kjente de et sus av adrenalin som strømmet gjennom årene deres. Mens vinden pisket gjennom håret deres da de seilet nedover langs kabelen, så de det vakre landskapet i Mosjøen passerte i en uklarhet.

Deretter var det Odin of Fredrik sin tur. De kastet seg ut av plattformen med et triumferende rop, lo og jublet mens de fløy gjennom luften. 

Når man seiler nedover Ziplinen vil man kunne se vannet glitre under seg og den vakre gågaten til Mosjøen, som er fylt med histore. 

Etter alle de fire vennene var samlet igjen flirte fra øre til øre, før de tuslet tilbake til Hi North sitt lokale for en god medbrakt lunsj.

Det hadde vært en uforglemmelig opplevelse, og de fire vennene visste at de alltid ville ta vare på minnene fra sommeren de tok på Nord Norges lengste zipline sammen.

Er du klar for et luftig eventyr?