Foto: Kristoffer Møllevik / Visit Helgeland

LAD OPP og Less Trash: Samarbeid for en mer bærekraftig fremtid

16 mar 2023

Fra Brekkvasselv i sør og hele veien langs både fjell og kyst opp til Lødingen i nord ligger våre ladestopp og ladeopplevelser spredd rundt de mest attraktive destinasjonene på Helgeland og i nedre Nord-Norge. Her kan du lade både bil, kropp og sinn blant vakker natur og flotte omgivelser. 

Ta turen gjennom Lad Opp sine ladestopp på Helgeland og videre nordover, og erfar det fantastiske Nord-Norge har å by på av natur og opplevelser. Her finnes aktiviteter og severdigheter for både små og store.

Familieferie

Kanskje går ferden innenlands forbi Namsskogan Familiepark og vårt ladestopp på Brekkvasselv – en populær destinasjon for småbarnsfamilier. Går ferden videre nordover kan man fint stoppe på vår flotte ladeplass på Mosjøen Topcamp, der det finnes både spennende aktiviteter for barna og en flott rasteplass for nistemat mens man venter på at bilen lader. Deretter passer det perfekt med et ladestopp på Nygårdsjøen på tur til Bodø – som byr på blant annet Nordlandsbadet og Rampen Via Ferrata for de små.

Foto: Broadstone / Visit Helgeland

For de eventyrlystne

For de som trekkes mot vakker natur og spennende, adrenalinfylte naturopplevelser, har Helgeland og Nord-Norge flust å by på. Her kan man starte ferden i sør med ladestopp på Foldereid på tur til Bindal og Heilhornriket – en ragende majestet av et fjell med utsikt over fjordene og områdene rundt. Videre kan man ta turen innom Mosjøen Topcamp og prøve seg på både Nord-Norges lengste ZipLine og Via Ferrata hos NiNorth!