LAD OPP i Nord-Norge

Velkommen til LAD OPPs opplevelsesside, hvor du kan utforske det fantastiske landskapet og oppleve spennende aktiviteter i Nord-Norge. Vi har satt sammen en liste med unike opplevelser og aktiviteter som vil gi deg minner for livet. Nord-Norge er kjent for sine vakre fjorder, majestetiske fjell og nordlys, og med LAD OPP kan du utforske alt dette og mer på en miljøvennlig måte. Vi tilbyr lading og opplevelser langs de mest eventyrlige veiene i Nord-Norge, og vår opplevelsesside gir deg inspirasjon og praktisk informasjon om de beste stedene å besøke, aktiviteter å delta i, og kulturelle opplevelser å oppleve. Klar til å lade opp og oppleve Nord-Norge? La oss hjelpe deg å planlegge din neste tur med LAD OPP.

 

Kystriksveien

Den 670 km lange veien langs Norges kyst fra Steinkjer til Bodø er en av verdens vakreste bilturer, og forbinder to svært ulike verdener. Den ene enden består av sentrale Norges vakre, velpleide enger og rødmalte trehytter, mens den andre enden byr på den vakre, men mer karrige naturen i nord: isbreer, fjell og store, åpne horisonter.

Lengde:

ca. 1000 km

Tid:

ca. 18 timer

Antall ladestopp:

3

Antall ladeangst:

0

Vega 

Vegatrappa består av en opphøyet sti av trapper og bruer som fører opp til Ravnfloget. Fra toppen kan du nyte en fantastisk utsikt over Søla og Vegaøyan verdensarvområde. På klare dager kan du se helt til Træna. Underveis opp kan du ta pauser på hvileområder med bålpanner og oppdage kreative installasjoner.

Lengde:

ca. 2000 trinn

Tid:

30 – 60 minutter en vei

Høydemeter:

310 m

Vanskelighetsgrad:

Middels